Gegarandeerd de beste prijs

Verzending naar NL & BE

Minimaal 14 dagen bedenktijd

Boxspring zonder hoofdbord

Boxspring zonder hoofdbord kopen? Wil je beter slapen op een groot bed kopen met comfortabele ondersteuning? Een boxspring kopen staat voor de nieuwe slaapbelevenis. Zo’n modern bed is uit meerdere comfortabele lagen opgebouwd. En je stelt je boxspring helemaal af op jouw idee van hoe een perfect bed eruit ziet.

[dfrcs name=”boxspring zonder hoofdbord” filters=”currency=EUR&finalprice_min=500″]

Je kan in onze webshop onder andere een boxspring zonder hoofdbord voor een topprijs bestellen. Daarmee haal je een bed in huis zonder harde randen waar je je aan kan stoten en slaap je gegarandeerd als een roosje. Ontdek voor wie een boxspring zonder hoofdbord interessant is, en welke aantrekkelijke keuzes je voor zo’n bed hebt.

 

Wat is een boxspring zonder hoofdbord precies?

Wat is een boxspring ook al weer? Zo’n modern bed met metalen veren is van bodem tot toplaag gemaakt om maximaal slaapgenot te leveren. De ‘box’ of bodem bevat wel 1.000 uitstekend verende ‘springs’, metalen veren, die je lichaam perfecte support geven.

Ook het dikke matras, dat lekker zacht of juist fijn stevig kan zijn, helpt daaraan mee. De bovenste schuimen laag van een boxspring wordt de topper genoemd en bepaalt hoe het bed aan je huid aanvoelt.

Boxspring zonder hoofdbord

Veel boxsprings hebben een hoofdbord, een grote plaat van hout of ander materiaal. Dat bord bevindt zich aan je hoofdeinde. Het vormt een barrière tussen je hoofd en de muur en kan versierd of gestoffeerd zijn. Maar lang niet iedereen wordt blij van zo’n hoofdbord.

En omdat je dit type bed helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen, vind je hier in de webshop een flink aantal modellen boxspring zonder hoofdbord.

 

Waarom kies je voor een boxspring zonder hoofdbord?

Er zijn een paar redenen waarom je liever een boxspring zonder hoofdbord dan mét een hoofdbord wilt.

  • Een boxspring heeft geen harde randen van een frame, zoals een ouderwets ledikant dat heeft.
    Vooral als je onrustig slaapt, kan je je midden in de nacht bezeren aan harde onderdelen van het bed. Ook met een hoofdbord kan je arm of hoofd ’s nachts op een pijnlijke manier kennis maken. Daarom kan een boxspring zonder hoofdbord een uitkomst zijn als je een beweeglijke slaper bent.
  • Als je je nieuwe boxspring naast een (lig)bank, hocker of ander bed wilt plaatsen, kan je een gigantisch slaapeiland creëren. Een hoofdbord zit dan in de weg.
  • Een boxspring zonder hoofdbord ziet er vaak strakker, knusser en minimalistischer uit dan een model mét hoofdbord. Misschien sluit dat veel beter aan bij de rest van je slaapkamer en bij jouw gevoel voor stijl.
  • Een dik en groot hoofdbord kan in de weg zitten – onhandig, zeker als je klein behuisd bent. Dat geldt ook als je je bed in een hoek of in het midden van de kamer wilt zetten, of onder een schuin dak wilt schuiven. In plaats van de decoupeerzaag te pakken kan je dan het best een boxspring zonder hoofdbord kopen.

 

Hoofdbordloze boxspring

 

Een boxspring zonder hoofdbord voor een prachtige prijs

Er zijn een paar bekende merken die boxsprings van duizenden euro’s produceren. Als jij graag het nieuwste en allerbeste bed wilt en je hebt het geld daar voor over – ga er voor. Slapen is iets persoonlijks, en het is bijna onmogelijk om niet lekker te slapen in zo’n topbed.

Toch is het niet nodig om zo’n bedrag neer te leggen voor een geweldige boxspring. Er zijn namelijk prijsvechters die gewoon goede bedden zonder toeters en bellen leveren. Ook daar slaap je fantastisch op, en je hebt nog steeds een ruime keuze voor matrassen, kleuren en afwerking.

Bij onze webshop vind je veel van dit soort boxsprings. Hier haal je dus voor een geweldige prijs een bed in huis waar je jarenlang op kan wegdromen. En waarop je veel lekkerder ligt dan je oude ledikantje of versleten boxspring.

 

Welke keuzes heb je nog meer als je een boxspring koopt?

Een boxspring zonder hoofdbord kan een uitkomst zijn voor jouw situatie. En het is lang niet de enige keuze die je kan maken voor je nieuwe bed. Deze onderdelen kan je ook aanpassen om jouw perfecte bed te creëren.

  • Het matras zorgt dat je heerlijk ligt en een volle nacht doorslaapt. Kies voor een extra stevig matras dat je spieren en botten goede ondersteuning geeft. Of voor een extra zacht matras met een geweldige, soepele vering.
  • Ook voor de toppers en beddenstof heb je een uitgebreide keuze. Traagschuim, koudschuim en latex hebben allemaal een ander gevoel en steun. Voor de hoes van je bed kies je uit stoffen zoals praktisch polyester, nostalgisch leer of sprankelende zijde.
  • Misschien wil je een boxspring zonder hoofdbord – maar je kan ook een bed met een voeteneind kopen. Sommige boxsprings hebben zelfs een verrassing: in het voeteneinde zit een LCD-TV verzonken. Dat is pas lekker wakker worden. Een boxspring met tv lift.
  • Extra ruimte nodig voor je spullen? Een boxspring met opbergruimte geeft je extra mogelijkheden om je rommel op een centrale plaats te verzamelen.

 

Vergelijk prijzen boxspring zonder hoofdbord

[dfrcs name=”boxspring zonder hoofdbord” filters=”currency=EUR&finalprice_min=500″]

Gratis Verzending

Op de meeste bestellingen

Retour Mogelijkheid

Minimaal 14 Dagen Bedenktijd

Nederlandse Garantie

Voor Alle Gekochte Producten

100% Veilig Betalen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa